«Ένας άλλος κόσμος» περνά και πάλι τα σύνορα της χώρας μας

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 09:05
A- A A+

Ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της στην Ελλάδα, η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» περνά και πάλι τα σύνορα της χώρας μας για να ξεδιπλώσει τις ιστορίες της σε Αμερική και Ευρώπη.

Έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία (700.000 εισιτήρια) και έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων δέκα χρόνων, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι στο εξωτερικό, με τον τίτλο «Worlds apart».

Η ταινία ξεκινά να προβάλλεται στη Νέα Υόρκη (Village East Cinema και αλλού), από τις 13 Ιανουαρίου, ενώ στο Λος Άντζελες (Arclight Hollywood) από τις 20 Ιανουαρίου, από την εταιρεία διανομής Cinema Libre Studio.

Στις 19 Ιανουαρίου και στις 25 Φεβρουαρίου, βγαίνει σε Ελβετία και Γερμανία αντίστοιχα. Το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται η έξοδος του «Worlds apart» σε Ισραήλ, Πορτογαλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία, Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή,Φιλιππίνες, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Βιετνάμ και Βραζιλία.

Το «Worlds apart» είναι η μόνη ελληνική ταινία που προβάλλεται σε τόσα πολλά σημεία του κόσμου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της.

Μια σύγχρονη ερωτική τριλογία

Με φόντο τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, η αισθηματική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον - βραβευμένο με Όσκαρ - Τζ. Κ. Σίμονς, τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Άντρεα  Οσβάρτ, Μαρία Καβογιάννη, τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα και τους Ταουφίκ Μπαρόμ και Νίκη Βακάλη είναι μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα, που αλλάζει ραγδαία.

Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα: «ο έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή