Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος με 81 επιβαίνοντες

Έξι επιζώντες
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 07:57
UPD:11:13
Twitter/ 360 Radio Colombia

Ένα αεροπλάνο με 81 επιβαίνοντες συνετρίβη στο Σέρο Γκόρντο, κοντά στην πόλη Λα Ουνιόν της Κολομβίας, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας. Όπως ανακοινώθηκε από επίσημη πηγή, υπάρχουν έξι επιζώντες.

Σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου José Maria Cordova, η οδική πρόσβαση στο σημείο της συντριβής, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το Μεντεγίν, δεν είναι δυνατή λόγω «των μετεωρολογικών συνθηκών».

TWITTER/ FLIGHTRADAR24

Μεταξύ των επιβαινόντων φέρεται ότι βρίσκονται και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Chapocoense της Βραζιλίας. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Chapecoense δεν έχει εκδώσει μέχρι στιγμής ανακοίνωση. Οι ποδοσφαιριστές της μετέβαιναν στο Μεντεγίν για να αντιμετωπίσουν την Atletico Nacional στον τελικό της Copa Sudamericana. Βραζιλιάνικα μέσα τα οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters μεταδίδουν ότι τρεις παίκτες της ομάδας είναι μεταξύ των επιζώντων.

EURONEWS

Όπως ανέφεραν οι αρχές του αεροδορμίου, το αεροπλάνο είχε εκπέμψει σήμα για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα.

«Όπως φαίνεται το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα», είχε δηλώσει νωρίτερα στο AFP ο Ελκίν Οσπίνα, δήμαρχος της κοντινής πόλης Λα Σέχα προσθέτοντας ότι τα ιατρικά κέντρα της περιοχής ετοιμάζονται να δεχθούν τους τραυματίες.

Στο αεροσκάφος, που προερχόταν από τη Βολιβία επέβαιναν 72 επιβάτες και εννέα μέλη του πληρώματος.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή