Φ. Γεννηματά: Πολιτικά έκθετη η κυβέρνηση, επιβεβλημένη η απομάκρυνση Ν. Παππά

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 01:09
UPD:02:00
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ειπώθηκε το μεγάλο όχι στο “μαύρο” στην ενημέρωση», σημειώνει η κ. Γεννηματά και ζητεί την απομάκρυνση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Σήμερα νίκησε το κράτος δικαίου απέναντι στον αυταρχισμό και στον καθεστωτισμό των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας πολιτικά έκθετη την κυβέρνηση, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Παππά.

«Ειπώθηκε το μεγάλο όχι στο “μαύρο” στην ενημέρωση», σημειώνει η κ. Γεννηματά και ζητεί την απομάκρυνση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σεβαστεί πλήρως την απόφαση της Δικαιοσύνης και να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της νομιμότητας, με την απόδοση των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ. Όσον μας αφορά θα συμβάλλουμε στην άμεση ανασυγκρότηση του ΕΣΡ,με όλες του τις προβλεπόμενες από το σύνταγμα αρμοδιότητες ώστε να ρυθμιστεί το τηλεοπτικό τοπίο. Με διασφάλιση της πολυφωνίας και του πλουραλισμού», αναφέρει η κ. Γεννηματά.

Εκτοξεύοντας «βολές» κατά της κυβέρνησης, σημειώνει ότι «οι μεθοδεύσεις τους θα τους ακολουθούν για πάντα» και καταλήγει: «Επιβάλλεται τουλάχιστον για λόγους πολιτικής και ηθικής τάξεως να απομακρυνθεί άμεσα ο φυσικός αυτουργός και κύριος εκτελεστής αυτής της καθεστωτικής επιχείρησης ο υπουργός κ. Παππάς».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή