Π. Πολάκης: Έχουμε πόλεμο, οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 00:59
UPD:02:00
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κ. Πολάκης τόνισε ότι όταν μίλησε «για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι, μου την έπεσαν με "ιερή αγανάκτηση" όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού για "ασέβεια". Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε πόλεμο και η Αριστερά ξέρει να πολεμάει».

«Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣτΕ παράνομο και ψηφίσαμε άλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημόσιο τομέα, όπως με τον Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ξανάδιώξαμε, έτσι θα γίνει και με τα κανάλια. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ, το οποίο έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες

Εν συνεχεία, διερωτήθηκε: «Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4.000 στα νοσοκομεία και 15.000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού;».

Παράλληλα, τόνισε ότι όταν μίλησε «για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι, μου την έπεσαν με "ιερή αγανάκτηση" όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού για "ασέβεια". Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή