Παραίτηση Ν. Παππά ζητεί το Ποτάμι

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 23:40
UPD:27/10/2016 03:10
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές απέτυχαν», σχολιάζει το Ποτάμι, καλώντας τον κ. Παππά να παραιτηθεί και τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί, καθώς «τώρα ήρθε η στιγμή των ευθυνών» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την παραίτηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ζητεί το Ποτάμι, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ, το οποίο έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Τελικά ήταν αυτό που νομίζαμε», σχολιάζει το Ποτάμι, σημειώνοντας ότι «είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Να σεβαστεί το ΕΣΡ και να μην επιμείνει στον παραλογισμό ότι στην Ελλάδα θα εκπέμπουν μόνο τέσσερα κανάλια».

Η Σεβαστουπόλεως κατηγορεί τον κ. Παππά ότι «με την άδεια του κ.Τσίπρα, θεώρησε ότι μπορεί να παραβιάσει το Σύνταγμα προκειμένου να στήσει ένα ελεγχόμενο τοπίο στην ενημέρωση. Με εργολάβους και "λαγούς" που θα έδιναν βοσκοτόπια και θα έστηναν "SIRIZA TV"».

«Οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές απέτυχαν», συνεχίζει το Ποτάμι, καλώντας τον κ. Παππά να παραιτηθεί και τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί, καθώς «τώρα ήρθε η στιγμή των ευθυνών».

«Και αφού αναγνωρίσουν το λάθος τους να αναζητήσουν την πρόταση που κατέθεσε "Το Ποτάμι" στον Πρόεδρο της Βουλής. Περισσότερα κανάλια – περισσότεροι εργαζόμενοι – περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία – περισσότερη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων των καναλαρχών και κυρίως περισσότερη Συνταγματική νομιμότητα», καταλήγει η Σεβαστουπόλεως.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή