Ευ. Βενιζέλος: Προσπάθεια απαξίωσης του ΣτΕ

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 12:34
UPD:12:49
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και e-mail και επεσήμανε ότι «αυτά είναι πράγματα που δεν γίνονται σε κανένα δημοκρατικό κράτος. Παραβιάζετε τις αρχές και τις αξίες της Ε.Ε. Κινδυνεύει η Ελλάδα να βρεθεί αντιμέτωπη με αυτά που αντιμετωπίζει η Ουγγαρία και η Πολωνία».

«Παραβιάζονται οι αρχές και οι αξίες της Ε.Ε.», υποστήριξε στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας. «Κάτω τα χέρια από τους δημοκρατικούς θεσμούς», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας την ομιλία του.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος έκανε λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και e-mail και επεσήμανε ότι «αυτά είναι πράγματα που δεν γίνονται σε κανένα δημοκρατικό κράτος. Παραβιάζετε τις αρχές και τις αξίες της Ε.Ε. Κινδυνεύει η Ελλάδα να βρεθεί αντιμέτωπη με αυτά που αντιμετωπίζει η Ουγγαρία και η Πολωνία».

«Η ιστορία των αδειών εξελίσσεται σε υπαρξιακό πρόβλημα για την κυβέρνηση, αλλά και σε γιγαντιαία προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκτίμησε ότι «μείζον θέμα θεσμικής εκτροπής είναι η συστηματική προσπάθεια εκβιασμών και απαξίωσης του ΣτΕ με ευθύνη της κυβέρνησης και μικρού τμήματος μελών της ηγεσίας της Δικαιοσύνης».

naftemporiki.gr

Δημοφιλή