Θ. Θεοχαρόπουλος: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν στην άκρη την αντιπαράθεση για τις άδειες

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 11:36
UPD:11:38
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. για τη στάση τους στο θέμα του ΕΣΡ και των τηλεοπτικών αδειών άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Η Διάσκεψη των Προέδρων χρειάζεται τα 4/5 για την συγκρότηση του ΕΣΡ. Υπάρχει δυστυχώς αρνητική στάση και του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.», ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος, τονίζοντας ότι αφενός «ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει μέσω τροπολογιών, όπως αυτή που κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής, τροπολογίας που συνιστά ουσιαστικά θεσμική εκτροπή» και αφετέρου «η Ν.Δ. έχει μία στείρα άρνηση, η οποία λέει ότι με κανέναν τρόπο δεν θα συναινέσει στην συγκρότηση του ΕΣΡ».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις δηλώσεις Ερντογάν, που – όπως είπε – δείχνουν ότι υπάρχει μία αύξηση των προκλητικών δηλώσεων. «Ανησυχώ από τις συνεχιζόμενες δηλώσεις του κυρίου Ερντογάν, οι οποίες φαίνεται ότι δεν έχουν αξιολογηθεί όπως θα έπρεπε από την ελληνική κυβέρνηση ακόμα και σήμερα. Προτείνω Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε σε αυτά ζητήματα θα είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων», επισήμανε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή