Απεβίωσε ο Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης Ιωάννης Μπάκας

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 19:01
UPD:19:02

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή ο Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης και πρώην αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Ιωάννης Μπάκας.

Ο Ιωάννης Μπάκας υπηρέτησε ως εφοριακός από το 1990, στη ΔΟΥ Δάφνης και, στη συνέχεια, στη ΦΑΕ Πειραιά, στο ΣΔΟΕ Αττικής, στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών, στις ΔΟΥ Πόρου, ΙΒ’ Αθηνών, ΦΑΕΕ Αθηνών και στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης, μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου της εφετινής χρονιάς, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας βαθμό Α.

Από το 2004, υπηρετούσε σε θέσεις Προϊσταμένου Διευθύνσεων, ενώ, το 2015, παράλληλα με τη θέση του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, διετέλεσε και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής και όλοι οι εργαζόμενοι στη ΓΓΔΕ εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου τους και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, στις 10:00, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Βύρωνα και η κηδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή