Έμφαση του Κυρ. Μητσοτάκη στη δημόσια τάξη

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 15:56
UPD:16:55
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τη στήριξή του στα στελέχη της ΕΛΑΣ για «το καθοριστικό έργο που έχουν αναλάβει» .

A- A A+

Ιδιαίτερη έμφαση στη δημόσια τάξη προσέδωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, στη ΔΕΘ.

«Η δημόσια τάξη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ελευθερία και την ανάπτυξη» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εξέφρασε τη στήριξή του στα στελέχη της ΕΛΑΣ για «το καθοριστικό έργο που έχουν αναλάβει» .

ΕΡΤ

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε και το περίπτωση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρύτανης, Περικλής Μήτκας. Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης συζήτησης, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μη επανδρωμένο αερόχημα, το οποίο εκτίθεται και είναι προϊόν της συνεργασίας τριών Πανεπιστημίων με ιδιωτικές εταιρείες.

INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το αγωνιστικό αυτοκίνητο, τύπου φόρμουλα, το οποίο έχουν κατασκευάσει προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Στο περίπτερο της ΓΣΕΒΕΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γιώργος Καββαθάς, ο κ. Μητσοτάκης εστίασε στις προοπτικές των μικρών επιχειρήσεων, τονίζοντας πως «μέσα από συνενώσεις, οι μικρές επιχειρήσεις θα καταφέρουν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα τους και με τις προσλήψεις που μπορούν να κάνουν, θα δώσουν λύση και σε ένα μέρος της ανεργίας».

INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο περίπτερο τέλος, του Γ΄ Σώματος Στρατού, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δραστηριότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή