«Συμφωνία Αλήθειας» από τον Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, παρουσία Κ. Καραμανλή - Αντ. Σαμαρά

Θα την παρουσιάσει το βράδυ στην ομιλία του
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 10:46
UPD:11:08
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου

Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

A- A A+

Τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες θα παρουσιάσει το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8 μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον «οδικό χάρτη» της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Ν.Δ., ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει συνάντηση με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ, στις 11.30 το πρωί.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1 μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή