Γκιρτζίκης: Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν κάποιοι

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 23:38
UPD:23:43
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στην εκδήλωσε παρίστατο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος τιμήθηκε από τη Λίγκα.

A- A A+

Η επίθεση από κρανοφόρους στο χώρο όπου διεξαγόταν η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Football League, στο Αττικό Άλσος, καταδικάστηκε από τους υποψηφίους για τις προεδρικές εκλογές της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Στην εκδήλωσε παρίστατο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος τιμήθηκε από τη Λίγκα. Τη στιγμή της εισβολής ο Ξανθιώτης παράγοντας πήδησε από τα προστατευτικά κάγκελα που υπάρχουν στον κήπο του χώρου, προκειμένου να αναζητήσει ασφαλές καταφύγιο.

Όταν τελείωσαν τα επεισόδια επέστρεψε στο τραπέζι του μαζί με άλλους παράγοντες και τον πρόεδρο της Football League, Στέλιο Σφακιανάκη. Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν μίλησε για «ωμή βία», αφήνοντας υπονοούμενα για στοχευμένη επίθεση.

«Ήταν ωμή βία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ευαγγελίζονται κάποιοι. Αυτή η επίθεση έγινε σε μια εκδήλωση όπου υπήρχαν γυναίκες, παιδιά και παιδική χαρά δίπλα και πέταξαν καπνογόνα. Είναι σημαντικό να βλέπουμε όλες τις πλευρές γιατί τελικά θύμα είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο κ. Γκιρτζίκης.

Μετά την αποχώρηση των εισβολέων στο χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κλειδιά μηχανής, στο μπρελόκ των οποίων υπήρχε ο σύνδεσμος συγκεκριμένης ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις