Ζάκυνθος: Τουρίστρια τυφλώθηκε ύστερα από κατανάλωση νοθευμένων ποτών

Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 18:32
UPD:05/09/2016 01:02
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται 20χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, η οποία υπέστη απώλεια όρασης και νεφρική ανεπάρκεια, ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νοθευμένου ποτού σε κλαμπ της περιοχής του Λαγανά Ζακύνθου. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 20χρονη, λαμβάνοντας τη σωστή θεραπεία αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας που προκάλεσε στην υγεία της η ουσία μεθανόλη, η οποία χρησιμοποιείται για νόθευση ποτών. Πιο δυσμενής είναι η πρόβλεψη για την όραση της νεαρής κοπέλας, η οποία έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά. 

Οι γονείς της κοπέλας ταξίδεψαν από το Λονδίνο στην Πάτρα για να είναι δίπλα της, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αεροδιακομιδή, ώστε να η 20χρονη να μεταφερθεί στην Αγγλία και να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία της.

Σημειώνεται, ότι χθες το βράδυ στελέχη της Αστυνομίας Ζακύνθου και του τμήματος εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, μετέβησαν στα καταστήματα που διασκέδαζε η άτυχη κοπέλα και πραγματοποίησαν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα μπουκάλια των ποτών.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή