Η ΕΠΟ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά Κοντονή

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 18:43
UPD:18:44
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η ΕΠΟ, τονίζεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεπέρασε τα ανεκτά όρια στις συνεχιζόμενες εναντίον της επιθέσεις.

A- A A+

Στα δικαστήρια είναι έτοιμη να προσφύγει η ΕΠΟ κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η ΕΠΟ, τονίζεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεπέρασε τα ανεκτά όρια στις συνεχιζόμενες εναντίον της επιθέσεις, ενώ ο κ. Κοντονής κατηγορείται για άνευ όρων κατασυκοφάντηση.

Η ανακοίνωση:

«Όσα ανέφερε ο πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων της ΄΄εξυγίανσης΄΄ σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα σε αθλητική ιστοσελίδα απηχούν το ήθος και την αγωγή του και είναι αναμασήματα όσων έχουν γραφτεί στο παρελθόν και πολλάκις παταγωδώς διαψευστεί.

Είναι προφανές ότι τα σχέδια του, όποια και αν είναι αυτά, δεν επιτυγχάνουν και για αυτό καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία καταφεύγει σε ακραία επίπεδα διαβολής και συκοφαντίας, τα οποία δεν συνάδουν αξίωμα, το οποίο κατέχει. Γι’ αυτό ο μόνος δρόμος απάντησης για μας είναι η προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις