Μικροεπεισόδια στο υπ. Εργασίας με εργαζομένους του «Athens Ledra»

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 12:36
UPD:12:39
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες και καταγγέλλουν το υπουργείο Εργασίας ότι δεν έχει γίνει τίποτα με το επίδομα των 1.000 ευρώ που τους είχαν υποσχεθεί (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας όταν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra», που παραμένει κλειστό, επιχείρησαν δύο φορές να εισέλθουν στον χώρο που οδηγεί στην είσοδο του υπουργείου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο με υψωμένες ασπίδες αρχικά επιχείρησαν να φράξουν την είσοδο, ενώ στη συνέχεια με τις ασπίδες απώθησαν τους συγκεντρωμένους, γεγονός που, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, προκάλεσε και τον ελαφρύ τραυματισμό του προέδρου των εργαζομένων Χαράλαμπου Ντότσικα.

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες και καταγγέλλουν το υπουργείο Εργασίας ότι δεν έχει γίνει τίποτα με το επίδομα των 1.000 ευρώ που τους είχαν υποσχεθεί.

Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία ενώ αντιπροσωπεία των εργαζομένων έχει περάσει για να συναντηθεί με εκπρόσωπο του υπουργείου και να ενημερωθεί για την εξέλιξη του θέματος.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή