Μάγδα Φύσσα: Οι αρμόδιοι να δώσουν απαντήσεις για την καθυστέρηση της δίκης

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 14:04
UPD:14:11
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Θέλω να εκφράσω το μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζούμε όλο αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει. Δεν βλέπω να υπάρχει λύση», είπε η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα.

A- A A+

του Μάκη Συνοδινού

Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό να παρέμβουν για να προχωρήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής απηύθυνε η Μάγδα Φύσσα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της πολιτικής αγωγής στην ΕΣΗΕΑ.

«Θέλω να εκφράσω το μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζούμε όλο αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει. Δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν βλέπω από κανέναν αρμόδιο να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη, με αποκορύφωμα τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη», είπε η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα.

NAFTEMPORIKI.GR

«Για μένα αυτοί που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός», συμπλήρωσε η Μάγδα Φύσσα, καλώντας τους κ. Παυλόπουλο και Τσίπρα να εξηγήσουν στην οικογένεια για ποιο λόγο σημειώνεται όλη αυτή η καθυστέρηση.

Πρόσθεσε ακόμη πως οι κατηγορούμενοι είναι έξω, «εκεί που άφησε το αίμα του ο Παύλος» και πως η οικογένειά της είναι υποχρεωμένη να τους βλέπει και να τους ανέχεται.

Για «κοροϊδία» και «εμπαιγμό» έκανε λόγο από την πλευρά του ο Άντρεας Τζελης, εκπρόσωπος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα.

Η Ελευθερία Κουμάντου, μέλος του παρατηρητήριου για τη δίκη της Χ.Α, ανέφερε ότι από τους 69 κατηγορούμενους μόνο πέντε ή έξι δίνουν το «παρών», ενώ –όπως είπε η ίδια- έχουν γίνει 63 δικάσιμοι μέσα σε ένα χρόνο και έχουν εξεταστεί μόνο 16 μάρτυρες.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή