Επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Π. Σκουρλέτη - Χρ. Παππά

Κυριακή, 08 Μαΐου 2016 14:24
UPD:17:59
Η ΑΥΓΗ
A- A A+

«Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε νυχτομάγαζα», είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης κατά την διάρκεια επεισοδίου που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το ασφαλιστικό.

Εσείς δεν μπορείτε να μιλάτε για δημοκρατία, είπε ο Π. Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι με τη χούντα και υποστηρίζει τις πιο ακραίες ρατσιστικές απόψεις του χιτλερισμού.

Ο Χρ. Παππάς διαμαρτυρόταν όρθιος και δεν άκουγε τις παραινέσεις του προεδρεύοντος Γ. Βαρεμένου να καθίσει κάτω. «Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο», είπε ο Π. Σκουρλέτης στον Χρ. Παππά.

Αναφερμόμενος στις αντιδράσεις της ΝΔ ο υπουργός τόνισε ότι «όλα αυτά είναι για να δώσουν τροφή στα κανάλια της διαπλοκής που μήνες τώρα το μόνο που κάνουν είναι να κατασκευάζουν». «Ταυτιστήκατε με το πιο σκληρό και ταξικό πρόσωπο που έχει υπάρξει από το 1974. Ποιο είναι αυτό; Η διά νόμου μείωση του μισθού στον ιδιωτικό τομέα» σημείωσε.

«Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πράξη την ιδέα της αναδιανομής. Η δική σας άποψη ποια είναι; Να έχουν δικαιώματα μόνο οι ισχυροί; Φάνηκε η αντίληψή σας όταν ο Κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τους μαθητές-πελάτες. Δεν αναγνωρίζετε καν την αυταξία της γνώσης» υπογράμμισε ο Π. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζετε τι είναι διαπραγμάτευση. Διαπραγμάτευση είναι να παίρνεις τον ψηφισμένο νόμο για την ΔΕΗ και να τον ακυρώνεις. Να παίρνεις τον ψηφισμένο νόμο για τον ΑΔΜΗΕ και να τον ακυρώνεις. Αυτό είναι διαπραγμάτευση. Και αυτό το πετύχαμε στη συμφωνία».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή