Π. Καμμένος: Εγκλημα να συζητάς σε μία ασφαλή χώρα θέματα ασφάλειας

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 13:19
UPD:13:39
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Είναι μεγάλο έγκλημα να συζητάς σε μία ασφαλή χώρα θέματα ασφάλειας, και μάλιστα σε μία εποχή που αρχίζει ο τουρισμός, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην 3η ετήσια οικονομική διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.

A- A A+

Άχρηστη χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την εν εξελίξει συζήτηση στη Βουλή για την ασφάλεια των πολιτών που πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι μεγάλο έγκλημα να συζητάς σε μία ασφαλή χώρα θέματα ασφάλειας, και μάλιστα σε μία εποχή που αρχίζει ο τουρισμός, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην 3η ετήσια οικονομική διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών. Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής χώρα.

Στην ομιλία του που αφορούσε τις προκλήσεις για την ανάκαμψη, ο κ. Καμμένος είπε ότι το πρόβλημα είναι η διαφθορά, καταγγέλλοντας «εκδότες που έπαιρναν δάνεια 150-200 εκατομμύρια με εγγύηση έναν αμυγδαλεώνα στην Αίγινα, υπόγεια στην Καλλιθέα και συμμορίες που ελέγχουν το ΣΔΟΕ και καταλογίζουν λάθος φόρους».

Τέλος, επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ στηρίζουν πρωτοβουλίες για χαμηλή φορολόγηση στα νησιά και σε αποκλειστικές βιομηχανικές περιοχές.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή