Κλασσική μουσική στους σταθμούς του μετρό

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 11:59
UPD:12:03
SOOC/Menelaos Myrillas

Ήδη μεταδίδονται περισσότερα από 580 έργα μεγάλων συνθετών, μεταξύ των οποίων οι Vivaldi, Chopin, Bach, Mozart, Beethoven και Liszt, ενώ σύντομα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με συνθέσεις και άλλων κλασσικών δημιουργών.

A- A A+

Δημιουργίες μεγάλων κλασσικών συνθετών θα συνοδεύουν στο εξής τις μετακινήσεις των επιβατών στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, καθώς σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3, ξεκίνησε η μετάδοση κλασσικής μουσικής.

Στο πλαίσιο αυτό μεταδίδονται ήδη περισσότερα από 580 έργα μεγάλων συνθετών, μεταξύ των οποίων οι Vivaldi, Chopin, Bach, Mozart, Beethoven και Liszt, ενώ σύντομα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με συνθέσεις και άλλων κλασσικών δημιουργών.

Ταυτόχρονα, τρία μουσικά σύνολα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών  θα δώσουν τις επόμενες ημέρες ισάριθμες συναυλίες σε κεντρικούς σταθμούς του Μετρό. 

Συγκεκριμένα το Metallon - Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών θα δώσει συναυλία το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο σταθμό «Ομόνοια» και θα ακολουθήσουν το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 13.00 στο σταθμό «Πειραιάς»  και το Τρίο εγχόρδων με φλάουτο το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 13.00, στο σταθμό «Σύνταγμα».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή