Π. Σγουρίδης: Ο Αλ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως οι Αντ. Σαμαράς και Γ. Παπανδρέου

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 19:54
UPD:20:45
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο κ. Σγουρίδης (φωτ. αρχείου) απάντησε «όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως “τα λεφτά υπάρχουν” του Παπανδρέου».

A- A A+

«Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός», ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Maximum 93,6» της Αλεξανδρούπολης, ενώ τόνισε ότι «πρέπει να πούμε κάποια στιγμή την αλήθεια».

Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο κ. Σγουρίδης απάντησε «όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως “τα λεφτά υπάρχουν” του Παπανδρέου».

Σε ερώτηση «αν τους παραπλάνησε ο κ. Τσίπρας όπως ο κ. Σαμαράς», απάντησε «όπως ο κ. Παπανδρέου κλπ».

«Επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», ανέφερε εν συνεχεία.

Π. Σγουρίδης: Δεν εννοούσα ότι ο Πρωθυπουργός παραπλάνησε τον λαό

«Δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου, ούτε Σαμαράς», αναφέρει σε διευκρινιστική του δήλωση ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης, σημειώνοντας ότι «το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν».

«Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης», σχολιάζει ο υφυπουργός.

Τονίζει επίσης ότι η ουσία είναι ότι ο κ. Τσίπρας επιζητεί διακαώς διάλογο με τους αγρότες, ενώ υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει θέματα, «που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν ρύθμιζε, για να μην έχει πολιτικό κόστος».

«Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες δεκαετιών που ταλάνιζαν ασφαλιστικό και αγροτικό, ώστε να ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα και να μπει οριστικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης», συμπληρώνει.

Ποτάμι: Οι δηλώσεις Π. Σγουρίδη αποκαλύπτουν ότι τους ενδιαφέρει πώς θα κλέψουν την ψήφο

«Οι δηλώσεις του υφυπουργού Π. Σγουρίδη αποκαλύπτουν με τον πιο ωμό τρόπο ότι αυτό που ενδιαφέρει τους κυβερνητικούς είναι πώς θα κλέψουν την ψήφο», αναφέρει σε σχόλιό του το Ποτάμι, παραθέτοντας τον διάλογο μεταξύ του κ. Σγουρίδη και του δημοσιογράφου:

  • Υφυπουργός: «Αν δεν τάξεις, δε σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά, δεν είναι καλός. Αυτή είναι η αλήθεια».
  • Δημοσιογράφος : «Δηλαδή τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;»
  • Υφυπουργός: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως το "λεφτά υπάρχουν"...».

Όπως αναφέρει το Ποτάμι, «με αυτά τα μυαλά φθάσαμε ως εδώ. Γι' αυτό 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι από το 2009 ως σήμερα έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς».

Υπογραμμίζει επίσης ότι «είναι το τίμημα για τα ψέματα των λαϊκιστών».

«Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το Ποτάμι θα επιμείνει να μιλάει ορθολογιστικά, ακόμη κι αν αυτό “δεν είναι καλό” σύμφωνα με τα “πολιτικά εγχειρίδια” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», καταλήγει η Σεβαστουπόλεως.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή