«2 = 4»: Μια ιδιαίτερη μουσική εξίσωση

Στον Ιανό, στις 12, 13 και 20 Φεβρουαρίου
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 09:45
A- A A+

Ο Γιώργος Ανδρέου, ο Ζαχαρίας Καρούνης, η Κορίνα Λεγάκη και ο Σπύρος Παρασκευάκος συμπράττουν επί σκηνής, στη μουσική παράσταση με τίτλο «2 = 4», που παρουσιάζεται από τη Μικρή Άρκτο στον Ιανό, την Παρασκευή 12, και τα Σάββατα 13 και 20 Φεβρουαρίου, στις 9.30 το βράδυ.

Ζαχαρίας Καρούνης.

Με τον τίτλο της να υποδηλώνει τη σκηνική συνύπαρξη και σύνδεση 2 δίσκων, που μόλις κυκλοφόρησαν από τη Μικρή Άρκτο, με 4 σημαντικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι τις υπογράφουν, η μουσική αυτή παράσταση περιλαμβάνει τη νέα δισκογραφική δουλειά της Κορίνας Λεγάκη, «Mosaic», και τη νέα δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Παρασκευάκου με τον Ζαχαρία Καρούνη, «Απ’ το μηδέν».

Κοινό τους σημείο, ο Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος ανέλαβε την ενορχήστρωση και την καλλιτεχνική επιμέλεια, και θα παρουσιάσει και άλλα γνωστά του τραγούδια. Επίσης, στην παράσταση «2 = 4», θα παιχτούν τραγούδια και άλλων σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών, καθώς και τραγούδια από την παράδοση, δημοτική και λαϊκή.

Κορίνα Λεγάκη.

Συντελεστές

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μικρή Άρκτος, ενορχήστρωση: Γιώργος Ανδρέου, ηχοληψία: Παναγιώτης Πετρονικολός, σχεδιασμός φώτων: Γιώργος Χαραλάμπους, εκτέλεση παραγωγής: Σία Παπαγεωργίου. Μουσικοί: Νίκος Σακελλαράκης (τρομπέτα, φλικόρνο), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα, κρουστά), Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο), συνομιλώντας με το πιάνο του Γιώργου Ανδρέου και τα πλήκτρα του Σπύρου Παρασκευάκου.

Γιώργος Ανδρέου.

Πληροφορίες

Ιανός: Σταδίου 24 - Αθήνα, τηλ.: 210 3217810. Τιμές εισιτηρίων: είσοδος: 8 ευρώ, ελάχιστη κατανάλωση: 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Ιανός, Golden Hall (λεωφ. Κηφισίας 37Α - Μαρούσι), ηλεκτρονικά: ianos.gr.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή