Ν. Βούτσης: Κάποιοι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ανθρωποφύλακα

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 13:59
UPD:14:52
SOOC/Nikos Libertas

«Κάποιοι θέλουν να κάνουν την πατρίδα μας ανθρωποφύλακα εκατομμυρίων ξεριζωμένων από χώρες που διαλύονται, αλλά αυτές οι προσπάθειες θα πέσουν στο κενό» υπογράμμισε ο κ. Βούτσης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου για το Νόμπελ Ειρήνης εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Η υποψηφιότητα των κατοίκων της Λέσβου για το Νόμπελ έχει μεγάλη σημασία για την αξία της αλληλεγγύης αλλά και παράδειγμα για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό» σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στους Αγίους Αναργύρους.

«Κάποιοι θέλουν να κάνουν την πατρίδα μας ανθρωποφύλακα εκατομμυρίων ξεριζωμένων από χώρες που διαλύονται, αλλά αυτές οι προσπάθειες θα πέσουν στο κενό» υπογράμμισε ο κ. Βούτσης.

Σημείωσε μάλιστα ότι λόγω των πολέμων τέσσερις χώρες στην Μέση Ανατολή διαλύονται και αν οι τάσεις αποσταθεροποίησης συνεχιστούν δεν αποκλείεται ακόμη και το εφιαλτικό σενάριο να δούμε και 20 εκατομμύρια πρόσφυγες να προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή