Αδ. Γεωργιάδης: Προς το κέντρο η διεύρυνση της Ν.Δ.

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 16:14
UPD:16:18
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τη Ν.Δ. «κόμμα ευθύνης» και θεωρεί το ενδεχόμενο εκλογών μακρινό σενάριο (φωτογραφία αρχείου).

Πεπεισμένος ότι η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει προς το κέντρο, εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Προς τα δεξιά δεν βλέπω κάποια άλλη διεύρυνση. [...] Η διεύρυνση θα γίνει προφανώς προς την πλευρά την άλλη και καλώς θα γίνει, υπό την έννοια ότι μας ενώνουν η ευρωπαϊκή και η μεταρρυθμιστική ατζέντα», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

Παράλληλα, εκτιμά θα πρέπει να γίνει μία συστράτευση ατόμων που συμμερίζονται τις ίδιες αρχές, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με βασικό στόχο να παραμείνει η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τη Ν.Δ. «κόμμα ευθύνης» και θεωρεί το ενδεχόμενο εκλογών μακρινό σενάριο. «Η χώρα δεν μπορεί να είναι συνέχεια σε εκλογές. Αυτή τη στιγμή, η χώρα έχει πάρα πολλά προβλήματα για να ενδιαφέρει τη Ν.Δ. το να ζητήσει εκλογές», διευκρινίζει.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του προσφυγικού και την καλεί να τηρήσει άμεσα τις δεσμεύσεις ως προς τη δημιουργία hot spots.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης προαναγγέλλει εξεταστική για τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. «Θα έρθει η ώρα να γίνει και αυτό», αναφέρει.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή