Διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ o Λεωνίδας Γρηγοράκος

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 18:21
UPD:18:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Αισθάνομαι σαν ΠΑΣΟΚ ότι κινδυνεύω αν δεν δώσει το κόμμα μας το δικό του στίγμα», συνέχισε, ζήτησε να διεξαχθεί συνέδριο και να δώσει η κ. Γεννηματά το πολιτικό στίγμα. (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ o βουλευτής του κόμματος Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν αποκλείω τίποτα» επέμεινε χθες ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος, μετά τις πολιτικές αναταράξεις που προκάλεσε η προχθεσινή του αναφορά για πιθανή συμπόρευση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας ότι παρά τις διαχωριστικές γραμμές των δύο κομμάτων, μέχρι πριν έναν χρόνο ήταν στην ίδια κυβέρνηση. 

«Είμαι της άποψης ότι τα πράσινα, τα κόκκινα και τα κίτρινα καφενεία έχουν τελειώσει την Ελλάδα», σημείωσε. 

Ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε πως ήταν θετική η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. και πρόσθεσε ότι βλέπει κίνδυνο για τα κόμματα του κέντρου και για τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και χτυπάει καμπανάκι.

«Αισθάνομαι σαν ΠΑΣΟΚ ότι κινδυνεύω αν δεν δώσει το κόμμα μας το δικό του στίγμα», συνέχισε, ζήτησε να διεξαχθεί συνέδριο και να δώσει η κ. Γεννηματά το πολιτικό στίγμα. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή