Πυκνώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της δυτικής Θεσσαλίας

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 10:08
UPD:10:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
A- A A+

Στην κλιμάκωση των αγωνιστικών τους κινητοποιήσεων προχωρούν οι αγρότες της δυτικής Θεσσαλίας, υλοποιώντας την απόφαση της Πανθεσσαλικής Σύσκεψης των Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων.

Από χθες το μεσημέρι η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη», συγκέντρωσε στο Μεγαλοχώρι και στη Φαρκαδόνα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, ενώ με συλλαλητήριο και μπλόκο στο «Δέλτα» Καρδίτσας σήμερα, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες του νομού Καρδίτσας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), χαρακτήρισε «μονόδρομο για τους μικρομεσαίους αγρότες την κλιμάκωση του αγώνα». «Μας κήρυξαν τον πόλεμο θα τους πολεμήσουμε κι εμείς» δήλωσε.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στον Παλαμά Καρδίτσας Πανελλαδική Σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων όπου θα αποφασιστεί η κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων.

«Οργανώνουμε, τις επόμενες μέρες, κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, στις τράπεζες, στην Εφορία, δίνοντας αγωνιστική απάντηση στους εκβιασμούς και τις απειλές που εκτοξεύονται για κόψιμο ρεύματος, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σπιτιών και χωραφιών. Δίνουμε οργανωμένη απάντηση στη φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης» τονίζεται τέλος σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η 'Ανοιξη».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή