Εποχή Δέλλα στον Ατρόμητο

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 18:39
UPD:20:03
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Η παρουσίαση του Δέλλα θα γίνει αύριο, ενώ θα κοουτσάρει τη νέα ομάδα του για πρώτη φορά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Ατρόμητου, καθώς ο τέως προπονητής της ΑΕΚ απάντησε «ναι» στην πρόταση που του κατέθεσε ο Γιώργος Σπανός.

Η συμφωνία του Δέλλα με το σύλλογο των δυτικών προαστίων είναι ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με προοπτική να ανανεωθεί εφόσον το επιτρέψει η πορεία της ομάδας.

Μαζί του ο «κολοσσός» θα φέρει τους συνεργάτες που είχε στην Ένωση, δηλαδή τον Βασίλη Μπορμπόκη για βοηθό, τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα για γυμναστή, ενώ στατιστικολόγος θα είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Η παρουσίαση του Δέλλα θα γίνει αύριο, ενώ θα κοουτσάρει τη νέα ομάδα του για πρώτη φορά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. 

«Οι δικοί μου στόχοι είναι συνυφασμένοι και αλληλένδετοι με τους στόχους της ομάδας κι εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπορέσουμε να την βγάλουμε από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μέσα από πολλή δουλειά και λίγα λόγια» δήλωσε ο νέος τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας.

«Ο Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος που φημίζεται για την οργάνωσή του σε θέματα διοίκησης και εγκαταστάσεων. Το διαπίστωσα άλλωστε όταν μου αναλύθηκε διεξοδικά όλο το πλάνο του συλλόγου και είναι ένα μεγάλο ατού που αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Όπως είπα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μας πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται» συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση:

«Νέος προπονητής μας ο Τραϊανός Δέλλας! Ο "Κολοσσός" έρχεται για να ψηλώσει και να ανεβάσει το "αστέρι" μας στη θέση που του αρμόζει! 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα εμβληματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον ανερχόμενο και χαρισματικό προπονητή Τραϊανό Δέλλα! 

Ως ποδοσφαιριστής ο Τραϊανός Δέλλας συμμέτοχος στο "έπος του Euro 2004" δεν χρειάζεται συστάσεις. Ως προπονητής μας συστήθηκε στην ΑΕΚ την οποία ανέλαβε το 20013 κερδίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες. 

Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης (βοηθός) και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας (γυμναστής)». 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις