Σε συνέδριο της Άννας Διαμαντοπούλου τα λένε Γεννηματά - Θεοδωράκης

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 11:18
UPD:11:19
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά (φωτ. αρχείου).

A- A A+
Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι οι βασικοί ομιλητές στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Προοδευτικές λύσεις για την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο», που διοργανώνει σήμερα το «Δίκτυο» της Άννας Διαμαντοπούλου.

Θέμα του συνεδρίου είναι οι προοδευτικές λύσεις που πρέπει να συμφωνηθούν μεταξύ των κομμάτων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
 
Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι η παρουσία της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη στο συνέδριο δεν είναι προπομπός οποιασδήποτε συνεργασίας. Ως γνωστόν, η κ. Γεννηματά έχει απευθύνει κάλεσμα στις ευρύτερες δυνάμεις της κεντροαριστεράς, με στόχο τη δημιουργία ενός τρίτου πόλου με κεντρικό ρόλο για το ΠΑΣΟΚ.
 
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωράκης έχει στείλει μήνυμα αυτονομίας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για συμπόρευση. Επί του παρόντος έχει αφήσει ανοιχτό μόνο το ενδεχόμενο το κόμμα να ανταποκριθεί σε διαβουλεύσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, ξεκαθαρίζοντας ότ δεν θα έμπαινε σε συζήτηση για σύμπραξη ή συνεργασία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή