Χάμοντ: Η Ρωσία δεν μπορεί να πετάει τα παιχνίδια της από την κούνια όταν δεν γίνεται το δικό της

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 20:14
UPD:20:22
REUTERS/LUKE MACGREGOR

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι το Λονδίνο είχε συνομιλίες με τη Μόσχα, αλλά έλαβε την ίδια απάντηση, ότι δηλαδή στόχος των επιδρομών είναι το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Ρωσία εφαρμόζει «ασύμμετρο πόλεμο» στη Συρία στηρίζοντας τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ, ενώ ισχυρίζεται ότι επιτίθεται κατά των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ.

«Μοιάζει σαν κλασικός ρωσικός ασύμμετρος πόλεμος -έχουμε ένα ισχυρό μήνυμα προπαγάνδας που λέει ότι κάνεις το ένα, ενώ στην πραγματικότητα κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό και όταν εγκαλείσαι, το αρνείσαι πλήρως» είπε ο Φίλιπ Χάμοντ σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι το Λονδίνο είχε συνομιλίες με τη Μόσχα, αλλά έλαβε την ίδια απάντηση, ότι δηλαδή στόχος των επιδρομών είναι το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

EURONEWS

«Χρειαζόμαστε μία Ρωσία που να αποδέχεται ότι υπάρχουν κανόνες στο σύστημα, ότι δεν μπορείς να πετάς τα παιγνίδια σου από την κούνια και να προσφεύγεις στη στρατιωτική βία κάθε φορά που δεν γίνεται το δικό σου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΑΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή