Σία Αναγνωστοπούλου: Παραποίηση των δηλώσεων για το μάθημα των Θρησκευτικών

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 14:33
UPD:14:50
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα, για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δεν φτάνει: τα κενά - και αυτό ήταν όλη μας η προσπάθεια και η αγωνία», προσέθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Για παραποίηση των όσων είπε την Παρασκευή στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» για το θέμα της απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών έκανε λόγο η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

«Ό,τι και να πει κανείς σε αυτή τη χώρα, να πει μια κουβέντα, παραποιείται εντελώς», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός στο Mega.

Εξήγησε πως «ό,τι έχω δηλώσει, ήταν απάντηση σ' έναν ακροατή του ραδιοφώνου “Στο Κόκκινο”, όπου συζητούσαμε για άλλο θέμα, για την παιδεία αλλά για άλλο θέμα, και απάντησα σε αυτό. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο».

«Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα, για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δεν φτάνει: τα κενά - και αυτό ήταν όλη μας η προσπάθεια και η αγωνία» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις της κ. Αναγνωστοπούλο στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» είχε προκαλέσει την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος έκανε λόγο για ανοησίες.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή