Συνάντηση με τον Ευ. Μεϊμαράκη είχε το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 17:03
UPD:17:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

A- A A+

Για τα μείζονα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το κόστος παραγωγής αγροτικών προϊόντων, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Σε συνάντηση που είχαν με τον αρχηγό της Ν.Δ. την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας και τα μέλη του προεδρείου ζήτησαν όπως κατά τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, Οκτώβριο – Νοέμβριο, ληφθούν οι ενδεικνυόμενες αποφάσεις που δεν θα οδηγήσουν τον αγροτικό κόσμο σε αδιέξοδο και την αγροτική παραγωγή σε δραματική μείωση, με αρνητική επίπτωση του ύψους του αγροτικού εισοδήματος στο εθνικό ΑΕΠ.

Το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την από πλευράς του προέδρου της Ν.Δ. κατανόηση των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου, αλλά και τη δέσμευσή του ότι τόσο ο ίδιος, όσον και η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, «θα αγωνιστούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία ισοδύναμα, προκειμένου να αποσοβηθεί το ενδεχόμενο ο πρωτογενής τομέας να οδηγηθεί σε αδιέξοδα και ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα τις παραγωγικές του δραστηριότητες».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή