Σύσκεψη στο Υπ. Εργασίας με τους εργαζόμενους της Air Fast Tickets

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 15:59
UPD:16:03

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση από την πλευρά της διοίκησής της σχετικά με την καταβολή ή όχι των δεδουλευμένων και για την τύχη της εταιρείας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το ζήτημα των οφειλών της Air Fast Tickets προς τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης στο υπουργείο Εργασίας υπό τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη.

Η συμφιλιωτική σύσκεψη έγινε έπειτα από αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ) για το θέμα των οφειλών της εταιρείας προς τους εργαζομένους της.

Στη σύσκεψη, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων περιέγραψαν τα όσα έχουν συμβεί στην εταιρεία τον τελευταίο χρόνο, επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση από την πλευρά της διοίκησής της σχετικά με την καταβολή ή όχι των δεδουλευμένων και για την τύχη της εταιρείας.

Από την πλευρά της εταιρείας, παρά την έγκαιρη ειδοποίηση, δεν προσήλθε κάποιος εκπρόσωπός της.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου «για μια ακόμη φορά λέμε σε όλους πως το υπουργείο μας τώρα πια είναι πράγματι υπουργείο Εργασίας και θα χρησιμοποιεί κάθε θεσμικό και νομικό εργαλείο για την προστασία των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους».

Το υπουργείο δεσμεύτηκε προς τους εργαζομένους ότι με τη συνεργασία του ΟΑΕΔ θα πάρουν το επίδομα που δικαιούνται.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή