Σοβαρές οι εξελίξεις στο ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ, λέει ο Π. Καμμένος

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 13:55
UPD:15:32
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σοβαρές χαρακτηρίζει τις εξελίξεις σε σχέση με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη λίστα Λαγκάρντ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι επιμένει να έχει στις τάξεις της ανθρώπους «για τους οποίους η Δικαιοσύνη ζητεί την ποινική τους δίωξη».

«Όπως είπε ο Φαλτσιανί είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα ζητά τη συνδρομή του. Αυτό σημαίνει ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήθελαν να καλύψουν τη λίστα Λαγκάρντ, όπως ήθελαν να καλύψουν τα παλαιότερα σκάνδαλα της Siemens, τα σκάνδαλα των λιστών του Λουξεμβούργου» δήλωσε ο κ. Καμμένος, κατά την περιοδεία του σήμερα στην Ηλεία.

ΕΡΤ1

«Είναι φυσικό αυτό», πρόσθεσε, «όταν κάποια κόμματα επιμένουν να έχουν στις τάξεις τους ανθρώπους για τους οποίους η Δικαιοσύνη ζητά την ποινική τους δίωξη - όπως η Νέα Δημοκρατία τον κ. Μαρκογιαννάκη στα Χανιά - και από την άλλη πλευρά υπάρχουν κόμματα που μόνο για λόγους ηθικής τάξεως, αδικώντας ανθρώπους, τους βγάζουν από τα ψηφοδέλτιά τους, τότε ο ελληνικός λαός ξέρει πώς θα προχωρήσει την 21η Σεπτεμβρίου σε μία καινούργια ημέρα χωρίς πολιτικούς τους οποίους τους κρατούν, όπως λέει ο ελληνικός λαός, φωτογραφία με "τη γίδα στην πλάτη"».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή