Ν.Δ.: Ένα νέο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες κατάφερε ο Αλ. Τσίπρας

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 08:56
UPD:11:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ένα νέο μνημόνιο και να κλείσει τις τράπεζες «κατάφερε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στους έξι μήνες της πρωθυπουργίας του σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος απάντησε στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στην Καλαμάτα.

«Στις Δημοκρατίες και στις εκλογές ο λαός δεν τελειώνει το πολιτικό σύστημα, όπως οραματίζεται ο κ. Τσίπρας.  Ο ίδιος, με λόγους μίσους και διχασμού, επιλέγει να ξεχωρίζει τους Έλληνες σε «καλούς» και «κακούς» για να ξεχαστεί ποιος είναι αυτός ο ίδιος» σχολίασε ο κ. Καραγκούνης.

Όπως υπογράμμισε «πρακτικά, οι Έλληνες χρεώθηκαν 90 δισ. ευρώ και έχασαν την πρόσβαση στα λεφτά τους, από τον «μεγάλο πολιτικό» και αντί να κατανοήσει ότι, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και να ζητήσει συγνώμη  κάνει κριτική σε όλους τους άλλους, αντί για αυτοκριτική».

ΕΡΤ1

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας από την Καλαμάτα εξαπέλυσε επίθεση στη Ν.Δ. λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «από τη μια μεριά οι δυνάμεις της χρεοκοπίας, οι δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής, των μεγάλων οικονομικών  συμφερόντων, οι δυνάμεις της ολιγαρχίας με επικεφαλής την Ν.Δ. και τον κ. Μειμαράκη. Και από την άλλη μεριά οι δυνάμεις της εργασίας, της ισότητας, της διαφάνειας, του αγώνα κόντρα στην διαφθορά, στη φοροδιαφυγή με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ».
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή