Στ. Θεοδωράκης: Με ένα δυνατό Ποτάμι, τέλος η ιστορία με τα ρετιρέ της εξουσίας

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 21:52
UPD:21:54
INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Δεν θα γίνουμε υπηρέτες του παλιού συστήματος» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ομιλίας που έδωσε το Σάββατο στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Δεν αφήσαμε τις δουλειές μας για να μπούμε στην πολιτική να γίνουμε υπηρέτες είτε του κ. Τσίπρα, είτε του κ. Μεϊμαράκη, είτε της κ. Φώφης», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «μας έτυχε ένας Πρωθυπουργός που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Αυτό πραγματικά το λέω με θλίψη. Δεν μπορεί η χώρα να συνεχίζει να κυβερνιέται από ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να κάνουν ένα μεροκάματο».

ΕΡΤ1

«Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν σε αυτή την προεκλογική περίοδο ένα αγώνα δημιουργικής ασάφειας. Δεν λένε τίποτα για κανέναν, γιατί δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν κανέναν, και υπόσχονται τα πάντα στους πάντες», επεσήμανε ο κ. Θοεδωράκης, ενώ υπογράμμισε ότι «Το Ποτάμι είναι σήμερα το μόνο κίνημα που ο αρχηγός του δεν προέρχεται από κομματική νεολαία.

«Αυτό είναι που εμείς λέμε στην κοινωνία είναι: Να μπει με το Ποτάμι η κοινωνία στην εξουσία», εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή