Skip to main content

Μαρτίνς: «Ξυπνητήρι» για όλους μας η Ριζούπολη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για τους δύο (απροσδόκητα) χαμένους βαθμούς του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης.

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, γιατί και ο αντίπαλος είχε πολλές απουσίες. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν. Αφήναμε τα πράγματα να συμβαίνουν και αντιδρούσαμε σε αυτά, δεν δημιουργούσαμε εμείς τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε», σχολίασε ο Πορτογάλος.

«Αφήναμε το χρόνο να περνά χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και ένταση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί αμύνθηκε πολύ καλά», πρόσθεσε ο Ίβηρας τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν κρατά κάτι απ΄ αυτό το παιχνίδι, απάντησε: «Υπάρχει μόνο ένα θετικό. Το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, για μένα, το τεχνικό τιμ και τους πάντες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Όσο για τη νέα έξαρση της πανδημίας; «Η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλη την κοινωνία, φυσικά τον Ολυμπιακό και πάλι τους φιλάθλους. Είναι λογικό να μη μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν πίεσε αρκετά για να φτάσει στο στόχο του και ο αντίπαλος άντεξε αυτή την πίεση».