Skip to main content

Αγγλία: Οι αντιδράσεις για την απόφαση του Τζέραρντ

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της Λίβερπουλ για την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ.

Με που έγινε γνωστή η απόφαση του αρχηγού των «κόκκινων» να αποχωρήσει από το σύλλογο του Μερσεϊσάιντ στο τέλος της περιόδου, τα social media πήραν κυριολεκτικά… φωτιά με τις αντιδράσεις επώνυμων και ανώνυμων για το γεγονός αυτό.

Άπαντες αναγνωρίζουν την τεράστια προσφορά του Τζέραρντ στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στη Λίβερπουλ. Ο πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Πίτερ Κράουτς με μήνυμά του στο twitter αναφέρει ότι «έχω παίξει με πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά ι Στίβεν είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος όλων».

Ανάλογη ήταν και η θέση του Γκάρι Λίνεκερ, παλαίμαχου διεθνή επιθετικού της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας: «Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω γνωρίζει, ένας πραγματικά top ποδοσφαιριστής.»

Ένας ακόμη πρώην συμπαίκτης του, ο Γερμανός, Ντίντι Χάμαν σχολίασε στο ίδιο διαδικτυακό μέσο: «Νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Μεγάλη καριέρα, μεγάλος παίκτης. Ευχαριστώ για τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε».

Ο Μάρτιν Κέλι από την πλευρά του έγραψε: «Ήμουν τυχερός που έπαιξα μαζί του, μεγάλο ταλέντο, ο κάθε οπαδός θα τον επιθυμήσει». Ο άσος της Σουόνσι και πρώην συμπαίκτης του Τζέραρντ στη Λίβερπουλ, Τζότζο Σέλβι, έγραψε: «’Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που έπαιξα δίπλα του. Πάντα θα είναι ένας θρύλος».