Skip to main content

Ανοιχτή «…Παραγγελιά!» σε Μαχαιρίτσα και Κότσιρα

Στη χειμωνιάτικη μουσική τους συνεύρεση, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας,  με τη συντροφιά της Παυλίνας Βουλγαράκη, προτρέπουν το κοινό να κάνει τη δική του «…Παραγγελιά!», στο γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που παρουσιάζουν, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 10.30 το βράδυ.

Με τον μοναδικό τους τρόπο να ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές, οι δύο καλλιτέχνες, αφού ένωσαν ξανά, μετά από χρόνια, τις δυνάμεις τους, το περασμένο καλοκαίρι,  σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζουν την ξεχωριστή τους σύμπραξη και τον χειμώνα.

Με δυνατότητα επιλογής τραγουδιών

Ο ιδιαίτερη ικανότητά τους να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους ένωση.

Μάλιστα, σε αυτές τις εμφανίσεις τους, επιφυλάσσουν στο κοινό και μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς θα μοιραστούν μαζί του την αγάπη τους για τα παλιά τραγούδια, από το Διδυμότειχο έως την Αλεξάνδρεια και από τη Σμύρνη μέχρι την Αθήνα. Σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, το κοινό θα γίνει συμπρωταγωνιστής του και θα το διαμορφώσει με …την «παραγγελιά» του.

Μία λίστα από περίπου 80 τραγούδια όλων των ειδών και των ηχοχρωμάτων θα βρίσκεται στα τραπέζια, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής. Όμως, ο κόσμος θα μπορεί να ζητήσει και τραγούδια , που δεν βρίσκονται στη λίστα. Ξεκινώντας από τη σημερινή εποχή, θα γυρίσει πίσω έως τη δεκαετία του ’50, και θα επιλέξει τραγούδια ξεχασμένα, αλλά αγαπημένα, που δεν ακούμε πια πολύ συχνά.

 Συντελεστές

Επί σκηνής, οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα). Τους φωτισμούς επιμελείται ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης.

Πληροφορίες

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λεωφόρος Συγγρού 143 –  Ν. Σμύρνη, τηλ.: 210 9315600. Τιμές εισιτηρίων: φιάλη: 140 ευρώ,  κρασί: 70 ευρώ, ελάχιστη τραπέζι: 30 ευρώ, ποτό στο μπαρ: 15 ευρώ, δεύτερο στο τραπέζι: ποτό: 12 ευρώ, μπύρα: 8 ευρώ, κρασί: 7 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Reload, Media Markt, τηλεφωνικά: 11876, ηλεκτρονικά: viva.gr.

naftemporiki.gr