Skip to main content

Χωρίς θεατές το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η Ένωση αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος των 1.000 θεατών που επιτρέπει το σχετικό πρωτόκολλο, το οποίο θεσμοθετήθηκε πρόσφατα ως μέτρο συγκράτησης της πανδημίας, που συνεχίζεται με τη μορφή της μετάλλαξης Όμικρον.

Όπως υπογραμμίζεται από την πλευρά της ΠΑΕ, ο σεβασμός στους περίπου 16.000 κατόχους διαρκείας δεν επιτρέπει ούτε καν την τυχαία επιλογή μεταξύ τους, καθώς «για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών», σημειώνεται.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

«Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.

Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».