Skip to main content

Σίλβα: Άδικο το σκορ, δεν τελείωσε τίποτα απόψε

Αδικημένος από το βαρύ σκορ δήλωσε πως νιώθει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος με δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα με την Μπάγερν είπε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Είχαμε μια ισορροπημένη παρουσία και δεν επιτρέψαμε στην Μπάγερν να κάνει φάσεις μέχρι το πρώτο γκολ. Από εκεί και ύστερα δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Αν το κάναμε, θα ήταν τελείως διαφορετικό. Πάντως ήταν πολύ δύσκολα για μας, αφού δεν παίζαμε με την πιο εύκολη ομάδα του κόσμου και παραδοθήκαμε μετά το 2-0» σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ερωτηθείς για την απόδοση του Σαλίνο, τον οποίο χρησιμοποίησε αμυντικό μέσο και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, υπογράμμισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι. Μας έλειψαν παίκτες που ήταν βασικοί στην προετοιμασία. Ήμασταν σίγουροι για τον Σαλίνο και το δοκιμάσαμε. Ο Κασάμι και ο Καμπιάσο ένιωσαν κούραση, είμαι όμως ευχαριστημένος από τον Σαλίνο και τα υπόλοιπα παιδιά».

Ο Σίλβα δεν δίστασε να δώσει την απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το εάν το τελικό σκορ αποτελεί ποδοσφαιρική αδικία για την ομάδα του. «Είναι χωρίς αμφιβολία άδικο το αποτέλεσμα» είπε. «Ήμασταν ισορροπημένοι στο πρώτο ημίχρονο και ως το γκολ που δεχτήκαμε. Ήμασταν άτυχοι στο πως το δεχτήκαμε. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Και ο νεαρός προπονητής κατέληξε: «Είναι αλήθεια ότι ξέραμε το επίπεδο της ομάδας. Δεν τελείωσε όμως κάτι απόψε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε πολλά παιχνίδια για να διεκδικήσουμε βαθμούς. Η ήττα δεν σημαίνει ότι χάθηκε και η πρόκριση».