Skip to main content

Σίλβα: Σεβασμός στην Άντερλεχτ

Η κλήρωση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ έφερε απέναντι στον Ολυμπιακό την Άντερλεχτ, δηλαδή έναν αντίπαλο που θεωρητικά είναι στα μέτρα της πειραϊκής ομάδας, συγκριτικά με τα «μεγαθήρια» που μπήκαν στην κληρωτίδα.

Μιλώντας για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στην Ευρώπη, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έβαλε τα πράγματα στη σωστή διάστασή της, υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του πως πρόκειται για έναν σύλλογο που αξίζει σεβασμού.

«Η Άντερλεχτ είναι ένας αντίπαλος που αξίζει το σεβασμό. Είναι μία ομάδα που προέρχεται από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα ήταν σε έναν δύσκολο όμιλο, με την Τότεναμ και τη Μονακό και πέρασε. Εμείς από την πλευρά πρέπει να πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες αυτούς όταν έρθει η ώρα» σχολίασε ο Μάρκο Σίλβα.

Όπως ήταν φυσικό, ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2013-2014. «Το βλέπω σαν καλό σημάδι. Είναι ένα γεγονός το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι όμως ένας δυνατός αντίπαλος που αξίζει σεβασμό. Η τελευταία εικόνα από τις δύο ομάδες είναι καλή για εμάς, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια» απάντησε, αναφερόμενος στις νίκες του Ολυμπιακού με 3-0 και 3-1.

Η παρουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ, δεν θα περάσει αναξιοποίητη. «Σίγουρα θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε τρόπο που έχουμε και ο Μιλιβόγεβιτς είναι ένας από αυτούς. Φυσικά, δεν θα μελετήσουμε μόνο εμείς την Άντερλεχτ, αλλά το ίδιο θα κάνουν και εκείνοι με εμάς» τόνισε ο Σίλβα.

Όσο για το ενδεχόμενο αλλαγών στη λίστα του Ολυμπιακού; «Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές. Θα μελετήσουμε τις διαθέσιμες λύσεις που έχουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ωστόσο, επαναλαμβάνω ότι είναι νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο» ήταν η απάντησή του.