Skip to main content

Mανέ: Θέλω το Champions League με την Μπάγερν Μονάχου

Ο Σάντιο Μανέ άφησε την Λίβερπουλ για την Μπάγερν Μονάχου και μίλησε στη Bild για την νέα σελίδα που άνοιξε στη καριέρα του αλλά και για τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League.

«Όταν ο ατζέντης μου μου είπε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, ενθουσιάστηκα. Είδα τον εαυτό μου εκεί αμέσως. Για μένα ήταν το σωστό κλαμπ την κατάλληλη στιγμή. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και η ομάδα παλεύει πάντα για κάθε τίτλο. Έτσι, για μένα ήταν μια πολύ καλή ιδέα και η σωστή απόφαση να έρθω εδώ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο ατζέντης μου μου είπε ότι υπήρχαν έρευνες από άλλους συλλόγους. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αλλά ένιωσα την αίσθηση αμέσως όταν η Μπάγερν μου παρουσίασε το σχέδιό της. Βρέθηκα στο πλάνο της Μπάγερν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Κάθε παιδί θέλει να κερδίσει το Champions League, κάθε ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είμαι με μια πολύ, πολύ ανταγωνιστική ομάδα τώρα και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό».