Skip to main content

Πρίφτης: Δυστυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο καταρρεύσαμε

Απογοητευμένος από την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας του στην τελευταία περίοδο ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, που είδε σε ένα δεκάλεπτο, εν προκειμένω το τελευταίο, να χάνεται ό,τι οι παίκτες του είχαν χτίσει με κόπο και προσπάθεια στα προηγούμενα.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Πρίφτης και συνέχισε: «Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Αυτό δυστυχώς διήρκεσε για τρία δεκάλεπτα, δυστυχώς στο τέταρτο καταρρεύσαμε, χάσαμε πολλά μακρινά σουτ αλλά και κάποια εύκολα δίποντα κι αυτό το 23-6 μιλά από μόνο του».

Όπως εξήγησε ο Έλληνας τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, «για τρία δεκάλεπτα παίξαμε σωστά, παίξαμε καλό μπάσκετ και είχαμε ενέργεια. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Και συμπλήρωσε: «Είναι μια κακή μέρα, προφανώς υπάρχουν κάποια ελπιδοφόρα κομμάτια, αλλά δεν μπορεί να μας παρηγορήσει αυτή τη στιγμή. Είπα και χθες πως αν πιάσουμε καλά επίπεδα απόδοσης θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς αυτό έγινε μόνο σε τρία δεκάλεπτα».