Skip to main content

Νέος θεατρικός πολυχώρος στο κέντρο της πόλης

Ένας νέος θεατρικός και όχι μόνο χώρος, ο πολυχώρος Underground, συστήνεται στο  κοινό  της Αθήνας και φιλοδοξεί να προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες με κεντρικό πάντα άξονα το θέατρο.

 Ο Κώστας Αρζόγλου με τη πολύχρονη εμπειρία του στο θεατρικό σανίδι και το σωματείο «Πέτρα», που δημιούργησε ο ίδιος με συμπορευτές του μια ομάδα 30 ατόμων, φέρνουν μια νέα πνοή μέσα από τη τέχνη τους και χρωματίζουν το γκρίζο τοπίο των καιρών μας.

 Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι είναι η πολύπειρη ηθοποιός- σκηνοθέτης Βάνα Πεφάνη, η οποία θα εκφράσει και αυτή τις δικές τις ανησυχίες μέσα από την τέχνη της υποκριτικής.

 Στο χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν δραστηριότητες όπως θεατρικές παραστάσεις, σεμινάρια, μουσικές παραστάσεις και εκδηλώσεις.  

 Η Βάνα Πεφάνη εγκαινιάζει το χώρο με τη θεατρική παράσταση «Μεταξωτές γυναίκες», σε δικό της κείμενο και σκηνοθεσία, και ο Κώστας Αρζόγλου διοργανώνει από τον Ιανουάριο το θεατρικό σεμινάριο «Ανοιχτές πρόβες», το οποίο θα καταλήξει σε παράσταση με πρωταγωνιστές τους συμμετέχοντες.

 Πληροφορίες
Πολυχώρος Underground, πλατεία Κοραή 4, Αθήνα  (Στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο, είσοδος από τον κινηματογράφο ΑΣΤΥ), τηλ.: 213 03 70 342.

naftemporiki.gr