Skip to main content

Αγώνα δρόμου κάνει ο Σπανούλης για να παίξει με τον Παναθηναϊκό

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καταβάλλει ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει το παρόν στο μεγάλο ματς της 6ης Ιανουαρίου με τον «αιώνιο» αντίπαλο, αν και με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Την περασμένη Πέμπτη ο Σπανούλης υπέστη θλάση στον προσαγωγό στη διάρκεια του αγώνα με την Φενέρμπαχτσέ και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες. Αρχικά αποκλείστηκε η συμμετοχή του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ωστόσο, ο 34χρονος άσος είναι αποφασισμένος να «σφίξει τα δόντια» για να βοηθήσει την ομάδα του το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Euroleague.

Στη σημερινή προπόνηση ο Σπανούλης έκανε θεραπεία και με βάση τον τραυματισμό του θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει. Στα 34 του, πια, δεν είναι τόσο εύκολο να ξεπερνάει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τέτοιους τραυματισμούς, αλλά το πείσμα του και η θέλησή του είναι τέτοια που κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει τίποτα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Ο «υπαρχηγός» των Πειραιωτών, Γιώργος Πρίντεζης, είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής φόργουορντ συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα κι εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για πρώτη φορά μετά τις 15 Δεκεμβρίου όταν τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ ο Ντομινίκ Ουότερς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.