Skip to main content

Τούχελ: Να κοιμάται καλά και να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις ο Λουκάκου

Στη δύση του 2021 ο Ρομέλου Λουκάκου έγινε πρώτο θέμα. Ο Βέλγος επιθετικός αποκάλυψε με δηλώσεις του στο Skysports Italia πως δεν νιώθει καλά στην Τσέλσι και πως θα ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ίντερ.

Οι οπαδοί του ιταλικού συλλόγου με πανό στο Μιλάνο ξεκαθάρισαν πως δεν τον θέλουν ξανά στην ομάδα τους, καθώς του χρεώνουν την φυγή του προς το Λονδίνο σε μια δύσκολη συγκυρία για τους νερατζούρι.

Το θέμα πήρε διαστάσεις αλλά ο προπονητής των Λονδρέζων, Τόμας Τούχελ θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια και κυρίως να σταματήσει όλη αυτή την κουβέντα που μόνο κακό προκαλεί στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο Γερμανός τεχνικός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία ξέρει τον τρόπο για να λύσει το θέμα αν και στα λόγια του διακρίνονται κάποια παράπονα για την γενικότερη συμπεριφορά του έμπειρου επιθετικού.

«Να προπονείται, να παίζει καλά, να ξαναπροπονείται, να ξαναπαίζει καλά, να κοιμάται καλά, να τρώει καλά, να προπονείται πάλι, να παίζει καλά, να πίνει πολύ νερό, να κοιμάται και να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις! Έτσι θα είναι ξανά καλός» ήταν τα λόγια του Τούχελ.

naftemporiki.gr