Skip to main content

Ο Μέσι έχει εγκλωβιστεί στην Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να… γλιτώσει από την πανδημία και κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αργεντινή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ήταν δεδομένο πως δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της Παρί για το 2022 με την Βαν για το Κύπελλο, αλλά όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των Παριζιάνων, Μαουρίσιο Ποσετίνο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην Γαλλία και παραμένει εγκλωβισμένος στην πατρίδα του!

«Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε θετικός στην Αργεντινή. Όσο δεν είναι αρνητικός, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Γαλλία και θα δούμε πότε θα συμβεί αυτό» ήταν το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες στα social media ένας Αργεντίνος dj, o Fer Palacio, βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της Παρί και του Μέσι, καθώς τον κατηγορούν πως ήταν εκείνος που μόλυσε τον ᾽᾽Pulga᾽᾽ σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, στο οποίο έπαιζε μουσική και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο ίδιος πάντως έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση:

«Ξύπνησα και είχα πάρα πολλά μηνύματα. Το όνομά μου ήταν τρεντ στο Twitter, επειδή ο Μέσι βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό και θεώρησαν πως τον κόλλησα εγώ. Με αποκαλούν δολοφόνο, πολύ σκληρά λόγια. Έκανα τεστ, γιατί πρέπει να ταξιδέψω στην Ουρουγουάη. Δεν έχω Covid».