Skip to main content

Super League: Στη Νέα Σμύρνη για την πρωτιά ο Ολυμπιακός

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα κλείνει απόψε με τις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν σε Αγρίνιο (19:00) και Νέα Σμύρνη (19:30), με τους Παναιτωλικό και Πανιώνιο να υποδέχονται Λαμία και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι στην πρώτη θέση της κατάταξης με νίκη, μετά τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα (0-2) και θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα από ότι στο τελευταίο παιχνίδι τους στη Super League (με τον Αστέρα Τρίπολης) για να τα καταφέρουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξει το «4Χ4» χωρίς τον Τοροσίδη στη διάθεσή του, αλλά με τον Ναουέλ για πρώτη φορά στην αποστολή. Διαθέσιμοι είναι επίσης και οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Ο γηπεδούχος Πανιώνιος θα έχει απουσίες, αφού ο Ζοσέ Ανιγκό δεν υπολογίζει στον τραυματία Καμαρά και τον ανέτοιμο Κότσιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Μακρύλλος, Μαλέρμπ, Ντε Ταντέο, Άλμπεργκ και Σεράφ.

Τη 18άδα των «κυανέρυθρων» συνθέτουν οι Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες και Μανθάτης.

Απέναντι στην ουραγό (μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης) Λαμία και παίζοντας στην έδρα του, ο Παναιτωλικός έχει την ευκαιρία για τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, που θα σημάνει βαθμολογικό άλμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει στη διάθεσή του όλους του τους παίκτες, μαζί και τον Μάρκος Πάουλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμη οι, Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Μανά, Μιχάι, Χαντάκιας, Μάζουρεκ, Ντίας, Μαρινάκης, Ουίλιαν, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Έρικσον, Καμαρά, Βασιλούδης και Μπελεβώνης.

Ο Μάκης Χάβος, από την πλευρά του, ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα. Στη διάθεσή του είναι ο Αναστασιάδης, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, όπως και οι Πλιάτσικας, Ρόμανιτς για πρώτη φορά φέτος. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Οσμάν, οι Παπαργυρίου,, Άντρονικ, Μπούντνικ, Μπαντής και ο τιμωρημένος Δημούτσος.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλίατσικας, Μαστούρ, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς, Επστάιν, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.