Skip to main content

Super League: Σέντρα χωρίς ντέρμπι, αλλά με μεγάλες… επιστροφές

Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Super League, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Πλατανιά.

Η πρεμιέρα της νέας περιόδου δεν έχει το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι ομάδες θα παροσιάσουν τα πρώτα δείγματα γραφής. Παρά τα γνωστά προβλήματα που ταλαιπωρούν την Ελλάδα οι περισσότεροι σύλλογοι ενισχύθηκαν σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο κι ο κόσμος περιμένει να δει καλύτερο θέαμα, ποιοτικότερο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ.

Το… ορεκτικό της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τρία ματς. Η «αυλαία» θα ανοίξει στις 19:15 σε Μυτιλήνη και Κομοτηνή με τους αγώνες, Καλλονή-Ηρακλής και Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης και θα πέσει το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά (21:30).

Αν θα επιχειρούσε κάποιος να ξεχωρίσει κάποιο παιχνίδι αυτό θα ήταν σαφέστατα μεταξύ της Ένωσης και της ομάδας των Χανίων. Από τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία του πρωταθλήματος που ξεκινάει σήμερα είναι αν μη τι άλλο η επιστροφή της ΑΕΚ στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 2 χρόνια περιπέτειας στις Football League 2 και Β΄ Εθνική.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πολλές μεταγραφές με κυριότερη αυτή του Αργεντινού μέσου, Ντιέγκο Μπουονανότε κι απόψε αναμένεται να παίξουν μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς τους που περιμένουν πως και πως αυτή τη μέρα. Επίσης, άλλη μία… επιστροφή που αξίζει να σταθεί κανείς είναι αυτή του Ηρακλή, που από το 2011 «βολόδερνε» στις μικρότερες κατηγορίες. Ο «Γηραιός» επιστρέφει για… να μείνει εκεί που ανήκει και που τον είχε συνηθίσει ο κόσμος του.