Skip to main content

EURO 2016: Πλήγμα με Κεντίρα στη Γερμανία

Πρόωτο τέλος φαίνεται πως θα έχει το EURO 2016 για τον Σάμι Κεντίρα.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό του χθεσινού προημιτελικού με την Ιταλία και αντικαταστάθηκε από τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker» έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς.

Σε τέτοια περίπτωση αποκλείεται να προλάβει τον ημιτελικό της ερχόμενης Πέμπτης, ενώ μόνο με θαύμα θα προλάβει το μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πορωταθλήματος σε περίπτωση πρόκρισης των «πάντσερ».

Ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε με τη «σκουάντρα ατζούρα», Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, θεωρείται ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του άσου της Γιουβέντους σε περίπτωση που τελικά δεν προλάβει το ματς που ακολουθεί.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο τραυματισμός του Σάμι Κεντίρα δεν είναι το μοναδικό «αγκάθι» για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιόακιμ Λεβ. Ο τελευταίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον ημιτελικό που ακολουθεί ούτε τον κεντρικό αμυντικό, Ματς Χούμελς, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο του προχθεσινού ματς, που βρήκε νικήτρια τη Γερμανία στα πέναλτι (καν. αγ. και πααράταση 1-1), συμπλήρωσε χθες δύο κίτρινες κάρτες.