Skip to main content

Μανωλόπουλος: Καλύτερος και σταθερός ο Ολυμπιακός

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος παραδέχθηκε τη φετινή ανωτερότητα του Ολυμπιακού, δήλωσε πως ο «αιώνιος» αντίπαλος ήταν σταθερός αλλά γκρίνιαξε και για τη διαιτησία.

«Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Αν είχαμε κάποιες πιθανότητες να γυρίσουμε το παιχνίδι, η διαιτησία στα κρίσιμα σημεία μάς στέρησε αυτές τις πιθανότητες» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Ήταν καλύτερος σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών, ενώ και σε όλο το πρωτάθλημα είχε μια σταθερότητα» πρόσθεσε ο κ. Μανωλόπουλος.

«Εμείς είχαμε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα, πάρα πολλούς τραυματισμούς, στερηθήκαμε τρεις βασικούς παίκτες, μίκρυνε το ρόστερ, αλλά θεωρώ αν είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο θα κάναμε κάτι καλύτερο. Οι απουσίες και ο λίγος χρόνος δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ» συνέχισε.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα. Χάνοντας ένα πρωτάθλημα δεν γίνεται κάτι, θα βρει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τη συνεργασία που είχαμε, ειδικά τον τελευταίο καιρό και τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον» συμπλήρωσε ο Έλληνας προπονητής.