Skip to main content

Μανωλόπουλος: Έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος ο Ολυμπιακός

Στη χαλάρωση που επέδειξε η ομάδα του μετά το υπέρ της +13 στην αρχή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ εστίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ως κύρια αίτια της ήττας των «πρασίνων» στο ΣΕΦ. 

«Μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασισμένοι για τη νίκη, πιστέψαμε σε αυτή και η διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν έφτανε. Πολύ κακώς χαλαρώσαμε. Μας πλήγωσαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, 14 είναι πάρα πολλά. Δεν είχαμε συγκέντρωση και ο αντίπαλος είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι» εξήγησε ο Έλληνας προπονητής.

«Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και δεν συγχωρεί το λάθος. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος με τη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού και είναι πράγματα αυτά που πρέπει να διορθώσουμε τώρα που η σειρά έρχεται στο ΟΑΚΑ» πρόσθεσε ο κ. Μανωλόπουλος.

«Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Τα τέσσερα λάθη του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ λίγα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε πιεστική άμυνα» συμπλήρωσε.